Antena 3 CNN Actualitate Ce se afla în pachetele de Paște pregătite de Iohannis pentru veterani

Ce se afla în pachetele de Paște pregătite de Iohannis pentru veterani

Preşedintele Klaus Iohannis a împachetat cadouri de Paşte pentru veterani, marţi, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Apărării Naţionale şi desfăşurat la Cercul Militar Naţional.

Ce se afla în pachetele de Paște pregătite de Iohannis pentru veterani
de Adrian Iclozan    |    27 Apr 2021   •   18:44

Imaginile transmise de Antena 3 îl arată pe Iohannis ajutând la împachetarea cadourilor ce urmează să fie trimise veteranilor de război înainte de Paște.

Președintele, purtând masca regulamentară pe care o invocă atât de des, se dezinfectează temeinic, cu ajutorul unei soluții pulverizate pe mâinile prezidențiale de un soldat în uniformă ceremonială, marcat de importanța momentului.

După ce Iohannis îşi întinde uniform dezinfectantul pe mâini, soldatul îi înmânează președintelui o pungă de plastic, în care va fi introdusă o sticlă de vin. Soldatul este cel care ia sticla și vrea să o introducă în punga ținută de președinte.

Președintele nu este de acord cu inițiativa soldatului și ia, el însuși, sticla de vin, introducând-o în pungă, fără ajutorul militarului. Sticla este așezată de președinte în cutia de carton.

Soldatul îi înmânează apoi președintelui un cozonac, o ciocolată și un drapel împăturit, toate acestea fiind așezate de Klaus Iohannins în cutia de carton, pe care șeful statului o va sigila apoi cu bandă adezivă şi materiale autocolante.

Scena se repetă, apoi, cu o altă cutie.

În total, președintele a petrecut aproximativ 15- 20 de minute la evenimentul dedicat veteranilor. Înainte de a pleca, el a adresat câteva cuvinte celor prezenţi, le-a urat sănătate și sărbători liniștite şi le-a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie.

×
Subiecte în articol: cadouri veterani Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close