Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: „Domnul Iohannis își poate aroga implicarea în președinția română a Consiliului UE, PSD nu a reușit să convingă opinia publică”

Ion Cristoiu: „Domnul Iohannis își poate aroga implicarea în președinția română a Consiliului UE, PSD nu a reușit să convingă opinia publică”

Ion Cristoiu: „Domnul Iohannis își poate aroga implicarea în președinția română a Consiliului UE, PSD nu a reușit să convingă opinia publică”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
30 Iun 2019   •   20:42

Ion Cristoiu a comentat la Antena 3 declarațiile lui Klaus Iohannis, care a confirmat că președinția română a Consiliului UE a fost un succes. 

„Din ce a zis domnul președinte, am reținut o formulare stranie, „cei care s-au implicat cu bună credință”. N-am auzit până acum, în politică, de această formulare”.

Citiți și Iohannis confirmă succesul președinției române a Consiliului UE: „Toată lumea care s-a implicat cu bună credință a contribuit la succesul nostru”

 „Cred că a fost și o mare greșeală a PSD, că nu a lăsat impresia că cel care s-a ocupat a fost Klaus Iohannis. Pe de o parte, Klaus Iohannis a fost la toate sindrofiile acestea ale UE (e o discuție dacă va fi comisarul de la PPE sau de la socialiști. Ar trebui să-și spună părerea și Guvernul). Domnul președinte își poate aroga dreptul pentru că PSD nu a reușit să convingă opinia publică din România că, de fapt, Guvernul Dăncilă, a adus această președinție”. 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close