Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză-bombă după tragedia provocată de Mario Iorgulescu. Se vorbește despre o posibilă tentativă de sinucidere

Ipoteză-bombă după tragedia provocată de Mario Iorgulescu. Se vorbește despre o posibilă tentativă de sinucidere

Ipoteză-bombă după tragedia provocată de Mario Iorgulescu. Se vorbește despre o posibilă tentativă de sinucidere
Sursa foto: foto: Facebook/ Gino Mario Iorgulescu
10 Sep 2019   •   19:39

Întreaga țară este în stare de șoc după accidentul produs de Mario, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă a fost deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au declarat, pentru Agerpres, surse din Poliţie.

Conform aceloraşi surse, lui Mario Iorgulescu i-a fost reţinut permisul de conducere.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Reamintim că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderea acestuia pe contrasens", a informat Brigada Rutieră Bucureşti.

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a făcut marți precizări în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, reprezentanţii unităţii medicale apreciind că starea de sănătate a acestuia a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale.

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie, în jurul orelor 4,00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă, fracturi costale bilaterale. Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical, au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", susţin reprezentanţii unităţii medicale într-un comunicat remis marţi presei.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, tocmai îşi cumpărase noua maşină de lux. Circula cu o viteză foarte mare având în vedere că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km pe oră.

Zeci de minute pompierii s-au chinut să scoată victimele din masini. În luxosul Aston Martin, de peste 300 de mii de dolari, era Mario Iorgulescu, fiul Preşedintelui Ligii Profesioniste de Forbal. În cealaltă maşină era un tânăr de 24 de ani, rudă cu cea supranumită vrăjitoarea Melisa, femeia care s-a judecat ani de zile cu Oana Zăvoranu. Tânărul a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că Mario Iorgulescu a ajuns în faţa lui, după ce a pierdut controlul volanului.

Unchiul soției tânărului ucis dă de înțeles că Mario Iorgulescu ar fi fost cu moralul la pământ: „Din sursele noastre, venea de la niște prieteni, de la un party. Consumase foarte mult alcool și substanțe interzise, am ințeles. Vă spun și eu ce mi-au spus persoanele care au fost acolo. L-a sunat un prieten din București si i-a zis ca iubita lui e la Nuba cu altcineva. Și atunci, presupun, ca a lasat totul la pământ. Cred ca asta a fost si motivul pentru care era foarte nervos, foarte neatent. Posibil că vorbea cu ea la telefon", potivit stirilekanald.ro.

 

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close