Antena 3 CNN Actualitate A murit lăutarul Irinel Buneață din Buzău. Gestul de adio făcut cu câteva ore înainte | "A fost ca o premoniție"

A murit lăutarul Irinel Buneață din Buzău. Gestul de adio făcut cu câteva ore înainte | "A fost ca o premoniție"

Lăutarul Irinel Buneață, una dintre victimele accidentului de marți dimineață de lângă localitatea buzoiană Costești, a murit.

A murit lăutarul Irinel Buneață din Buzău. Gestul de adio făcut cu câteva ore înainte | "A fost ca o premoniție"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2022   •   20:42

Irinel Buneață avea 28 de ani, era căsătorit și avea un băiat. Era un lăutar apreciat și recent a început să cânte într-o formație din București.

Tânărul a ajuns la spital marți dimineață, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, produs pe E85. Era internat la Terapie Intensivă, unde medicii au încercat toată noaptea să îl salveze.

Azi dimineaţă a decedat.

Tânărul a primit marți dimineață un telefon de la amicul său, Viorel Borcea, pentru a-l ruga să îl ajute la remedierea unei mașini. Potrivit unui apropiat al tânărului, Irinel s-a trezit, s-a îmbrăcat și a mers să-și sărute soția și copilul.

"A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe. A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat", a declarat pentru "Adevărul" un apropiat al familiei Buneață.

Marți dimineață, Irinel și Viorel se aflau în mașina Opel Tigra cu care tânărul venise din Glodeanu Sărat. Aceasta a fost oprită pe acostamentul consolidat al drumului european 85, în spatele mașinii care avea probleme la cutia de viteze. 

La scurt timp, un camion care venea dinspre București i-a lovit cu putere. Apoi, mașina în care se aflau Irinel și Viorel a fost izbită de un al patrulea autoturism care circula în spatele camionului.

 

×
Subiecte în articol: Irinel Buneață
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close