Antena 3 CNN Actualitate Iubita poliţistului care s-a împuşcat în cap, mesaj tulburător pe Facebook: ”Te rog din tot sufletul să mă ierţi!”

Iubita poliţistului care s-a împuşcat în cap, mesaj tulburător pe Facebook: ”Te rog din tot sufletul să mă ierţi!”

Iubita poliţistului care s-a împuşcat în cap, mesaj tulburător pe Facebook: ”Te rog din tot sufletul să mă ierţi!”
Sursa foto: Foto: facebook/A.
17 Aug 2017   •   13:29

Iubita lui Cristian Boncioagă, poliţistul care s-a împuşcat în cap, suferă cumplit din cauza morţii acestuia. Tânăra a postat un mesaj sfâşietor în care-i cere bărbatului iertare pentru faptul că nu i-a fost alături, scrie cancan.ro.

”O să îmi fie dor de tine puiul meu!! Cine o să ma mai sune, cine o sa îmi mai dea mesaj, spune-mi tu cine ?? Te rog din tot sufletul sa ma ierti dacă te-am supărat vreodată cu ceva , te rog din toata inima sa ma ierti ca nu am fost langa tine , poate daca eram cu tine nu se intampla asta si erai si acum cu noi, erai toată fericirea mea, langa tine îmi găsisem în sfarsit liniştea ,erai un om perfect , un om de AUR , ma bucur ca ai aparut în viaţa mea , dar azi e cea mai urâtă zi din viaţa mea , azi e ziua când ai plecat de langa mine si m-ai lăsat singura, m-ai lasat cu sufletul gol si îndurerat, stiu ca o sa ai grijă de mine de acolo de sus, o sa fii îngerul meu păzitor!!! TE IUBESC ENORM VIAŢA MEA si mereu o sa fii în mintea si sufletul meu!! ADIO, IUBIREA MEA”, a scris A. pe pagina ei de Facebook.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close