Antena 3 CNN Actualitate Jaf ca în filme. O tânără din Hârşova, la spital după ce doi bărbaţi mascaţi i-au furat 400.000 de euro din casă

Jaf ca în filme. O tânără din Hârşova, la spital după ce doi bărbaţi mascaţi i-au furat 400.000 de euro din casă

Jaf ca în filme. O tânără din Hârşova, la spital după ce doi bărbaţi mascaţi i-au furat 400.000 de euro din casă
11 Noi 2008   •   19:17

Jaf de proporţii la Hârşova, în judeţul Constanţa. Doi indivizi au furat 400.000 de euro din locuinţa unui om de afaceri după ce au bătut-o pe concubina acestuia ca să afle combinaţia seifului.
Hoţii nu numai că nu au fost prinşi, dar se pare că nu au fost nici identificaţi. Este vorba despre nişte profesionişti, care ştiau pe de rost programul, obiceiurile şi secretul cel mai ascuns al afaceristului din Hârşova: averea pe care o ţinea în seiful din apartament. Spărgătorii au acţionat chiar în miezul zilei. Au pândit-o pe iubita afaceristului când intra în casă, în timp ce un complice îi aştepta în faţa blocului, într-o maşină înmatriculată în Bulgaria.
Când iubita afaceristului se pregătea să intre în casă, cei doi tâlhari au acţionat. Cei doi au atacat-o din spate, exact în momentul în care intra în casă. Deşi un vecin care a auzit zgomote a venit să verifice dacă totul este în regulă, tâlharii nu s-au speriat. Au băgat-o pe femeie în baie şi au dat drumul la apă. Când aceasta a încercat să fugă, au luat-o la bătaie şi au ameninţat-o cu o sabie până când au obţinut de la ea combinaţia seifului.
Se pare că hoţii au pregătit cu mult timp înainte lovitura, le cunoşteau celor doi foarte bine programul,obiceiurile, dar şi câţi bani au în casă.
După ce au golit seiful de 400.000 de euro, hoţii au ieşit din bloc, la fel de discret precum au intrat. Dacă plecau cu câteva minute mai târziu, ar fi dat nas în nas cu prietenul femeii.
Femeia îşi pierduse cunoştinţa. A ajuns la spital cu aproape toate coastele rupte. La o zi de la atac, a reuşit să le dea poliţiştilor semnalmentele agresorilor. Toate indiciile duc către nişte cunoscuţi ai celor doi. Ştiau foarte bine apartamentul, au acţionat mascaţi şi încercau să-şi modifice vocea.

Observator

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close