Antena 3 CNN Actualitate Jaf la o casă de amanet din Constanţa. Hoţii au fugit cu 11.000 de lei şi bijuterii (VIDEO)

Jaf la o casă de amanet din Constanţa. Hoţii au fugit cu 11.000 de lei şi bijuterii (VIDEO)

Jaf la o casă de amanet din Constanţa. Hoţii au fugit cu 11.000 de lei şi bijuterii (VIDEO)
28 Iul 2009   •   15:01

O casă de amanet din Constanţa a fost spartă. În jurul orei 12.40, doi bărbaţi cu glugi pe cap au intrat în casa de amanet situată în centrul Constanţei, pe strada Mihai Viteazu nr. 68. Înăuntru se afla numai casieriţa. Cei doi au ameninţat-o pe femeie cu pistoale, au pătruns în imobil şi au forţat uşa metalică de acces în camera în care se aflau banii şi bunurile.

Hoţii au furat bijuterii şi bani, circa 110 milioane de lei vechi. O maşină se pare că îi aştepta afară, pentru a fugi foarte repede.

Jaful a durat cel mult două minute, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Radu Croitoru, citat de Mediafax.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat o anchetă. Există imagini de la camerele de supraveghere, pe care oamenii legii vor încerca să le folosească pentru a-i identifica pe agresori.

Casieriţa nu a acţionat iniţial butonul de panică, însă a alertat imediat după incident serviciul 112. Femeia a declarat că s-a speriat şi s-a refugiat într-una dintre dependinţele clădirii.



Antena3.ro

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close