Antena 3 Actualitate Jandarmii şi deţinuţii, chemați să contribuie la deszăpezirea trotuarelor în Capitală

Jandarmii şi deţinuţii, chemați să contribuie la deszăpezirea trotuarelor în Capitală

09 Ian 2017   •   10:29
Jandarmii şi deţinuţii, chemați să contribuie la deszăpezirea trotuarelor în Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni dimineaţa, că jandarmii şi deţinuţii vor contribui la deszăpezirea arterelor secundare şi a trotuarelor.

"În ceea ce priveşte mult discutatele deszăpeziri de pe străduţele secundare şi de pe trotuare, am luat legătura cu doamna ministru de Interne, cu domnul ministru al Justiţiei, cu domnul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din România, care ne vor sprijini cu deţinuţi şi jandarmi pentru a reuşi să deszăpezim toate trotuarele şi toate străduţele secundare, într-un procent mult mai mare decât s-a făcut până acum şi anume circa 40%, considerabil mai mult faţă de anii trecuţi. Cred că ajutorul este bine-venit din partea Administraţiei Penitenciarelor şi a Ministerului de Interne, mulţumesc foarte mult Guvernului pentru acest sprijin, dar vreau să vă spun că aceasta este o măsură pe care am luat-o în criză. De la anul, vom discuta foarte clar cu operatorii de salubritate şi trebuie să îşi asume şi ei că sunt mai multe exigenţe şi trebuie să fie degajată şi zona a doua de prioritate", a precizat Firea, la şedinţa comandamentului de iarnă, potrivit Agerpres.

Primarul general a subliniat că persoanele care se află în detenţie vor efectua această activitate doar pe bază de voluntariat.

×
Subiecte în articol: deținuti Gabriela Firea zapada

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close