Antena 3 CNN Actualitate Judecătorul care a accidentat un copil şi a fugit de la locul accidentului a fost ridicat de poliţie

Judecătorul care a accidentat un copil şi a fugit de la locul accidentului a fost ridicat de poliţie

Judecătorul care a accidentat un copil şi a fugit de la locul accidentului a fost ridicat de poliţie
Sursa foto: foto: legaljuice.com
04 Mai 2012   •   15:52

Judecătorul care a lovit cu maşina un copil şi a fugit de la locul acidentului a fost prins. Acesta se afla internat la un spital de cardiologie din Timişoara.

Sever Dumitraşcu, care a lovit un copil la Drobeta Turnu Severin şi apoi a fugit de la locul accidentului, va fi audiat la Bucureşti, după ce s-a încuviinţat reţinerea sa de către CSM.

Judecătorul a plecat spre Timişoare imediat după ce a lovit copilul unde s-a internat la secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean, susţinând că ar avea probleme cu inima.

Joi, Sever Dumitraşcu a accidentat un copil pe o stradă din Drobeta Turnu Severin pe care intrase cu maşina personală, cu toate că era sens interzis.

După ce l-a accidentat pe băiat, judecătorul a coborât din maşină, a văzut care este starea acestuia şi apoi s-a urcat din nou la volan, spunând că merge să parcheze. S-a făcut însă nevăzut, probabil pentru că, spun martorii, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi abia se mai ţinea pe picioare.

×
Subiecte în articol: judecator
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close