Antena 3 CNN Actualitate Justiție DNA ar fi cerut de la Autoritatea Electorală Permanentă documente privind cheltuielile PSD

DNA ar fi cerut de la Autoritatea Electorală Permanentă documente privind cheltuielile PSD

DNA ar fi cerut de la Autoritatea Electorală Permanentă documente privind cheltuielile PSD
21 Feb 2019   •   19:49

Mircea Drăghici, candidatul care s-a retras din poziția de ministru popopus la Transporturi, ar putra fi noul șef al Autorităţii Electorale Permanente (AEP). Imediat după ce și-a exprimat dorința de a candida pentru această funcție, a apărut informația potrivit căreia DNA ar investiga fondurile primite de PSD de la bugetul de stat.

Dosarul ar fi fost deschis de DNA în contextul au apărut informații potrivit cărora trezorierul PSD, Mircea Drăghici, ar fi folosit bani din subvenția partidului pentru uz personal.

„Eu cred că nu se va ajunge la efectuarea urmăririi penale în persoana domnului Drăghici. Refuz să cred că așa ceva se poate întâmpla în România. Odată ce s-a anunțat nominalizarea domnului Drăghici, s-a deschis dosar penal. Iată, apare acest dosar care ar avea ca obiect cercetarea unor fapte în legătură cu subvențiile acordate PSD. Dacă informația este reală, ne aflăm în fața unui grav atentat la democrație”, a explicat Alexandru Morărescu, avocatul lui Mircea Drăghici. 

 

×
Subiecte în articol: DNA Mircea Drăghici cheltuieli PSD AEP
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close