Antena 3 Actualitate Justiție Ministrul Justiției ar putea cere revocarea din funcție a Procurorului General Tiberiu Nițu

Ministrul Justiției ar putea cere revocarea din funcție a Procurorului General Tiberiu Nițu

27 Ian 2016   •   15:13

Ministrul Justiției, Raluca Prună, ar putea cere revocarea din funcție a Procurorului General al României, Tiberiu Nițu, după ce numele acestuia apare în comunicatul DNA în care se cere urmărirea penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

 
Șefa de la Justiție a spus că nu a vorbit până acum cu procurorul Nițu, dar va face acest lucru astăzi.

Întrebată dacă va cere revocarea din funcție a procurorului Tiberiu Nițu, ministrul Prună a răspuns că va lua această decizie după ce va vorbi miercuri cu el.

 
Poliţiştii de la Capitală îl conduceau pe Niţu până la limita de judeţ, de unde acesta era preluat de cei de la Prahova. Şi invers, atunci când venea la serviciu. 

Procurorul General era însoţit zilnic de SPP pe drumul dintre casă şi sediul Parchetului. De asemenea, Tiberiu Nițu era însoțit de coloane și pe drumuri care erau făcute de la gară la Parchetul General și înapoi.

Niţu a beneficiat ilegal de coloane oficiale, în baza unui protocol semnat cu Ministerul de Interne, condus atunci de Oprea.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close