Primăria Focșani i-a calculat datoria ministrului propus la Dezvoltare. Ion Ștefan a păgubit bugetul local cu o sumă uriașă

de S.T.    |    31 Oct 2019   •   14:02
Primăria Focșani i-a calculat datoria ministrului propus la Dezvoltare. Ion Ștefan a păgubit bugetul local cu o sumă uriașă Foto: Facebook/Ion Ștefan

Primăria Focşani îi solicită public ministrului propus la Dezvoltare, Ion Ştefan, să intre în legalitate şi să-şi achite de urgenţă datoriile pentru casa de 910 metri pătraţi.

Ion Ştefan, care este numit „deputatul grindă”, a păgubit bugetul local al municipiului cu peste o jumătate de miliard de lei vechi.

Citiți și: Ministrul propus la Dezvoltare, după ce s-a aflat că n-a plătit impozit pe vila de 910 mp: „Primăria nu m-a înștiințat că am de plătit această sumă”

Vila demnitarului a fost declarată la primărie drept o casă de 76 de metri pătraţi.

Aşadar, timp de aproape 20 de ani, Ion Ştefan a plătit un impozit mult mai mic.

Ion Ştefan a scris luni într-o postare pe Facebook că îşi recunoaşte greşeala şi că va plăti „tot ceea ce este de plătit la Primăria Focşani” pentru casa în care locuieşte. 

Ştefan, propus pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei în Guvernul Orban, a primit miercuri aviz negativ din partea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Citiți și:

Marian Oprişan, despre Ion Ştefan, propunerea de ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban: Nu a plătit impozitul pe casa de 1.000 de mp şi nici serviciile de salubritate

Parteneri
sati
x close