Antena 3 CNN Actualitate Marian Oprişan, despre Ion Ştefan, propunerea de ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban: Nu a plătit impozitul pe casa de 1.000 de mp şi nici serviciile de salubritate

Marian Oprişan, despre Ion Ştefan, propunerea de ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban: Nu a plătit impozitul pe casa de 1.000 de mp şi nici serviciile de salubritate

Marian Oprişan, despre Ion Ştefan, propunerea de ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban: Nu a plătit impozitul pe casa de 1.000 de mp şi nici serviciile de salubritate
30 Oct 2019   •   19:55

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, susţine că deputatul Ion Ştefan, care fusese propus ministru al dezvoltării în guvernul Orban, nu a plătit impozitul pentru casa de 1.000 de metri pătraţi şi a eludat plata serviciilor de salubritate timp de cinci-şase ani.

Marian Oprişan spune că deputatul PNL ar fi plătit gunoiul pentru o singură persoană, în timp ce în casă locuiau cinci persoane, creând un alt prejudiciu municipalităţii.

"Nu a plătit niciodată impozit la stat pentru casa sa de 1.000 mp, ceea ce îl transformă într-un evazionist care a creat un prejudiciu Municipiului Focşani de câteva zeci de mii de euro. A păcălit Municipiul Focşani şi CUP Salubritate ani de zile, plătind gunoi pentru o persoană, deşi în casa de 1.000 mp locuiau cinci persoane. Un alt prejudiciu de mii de euro săvârşit de hoţomanul propus să gestioneze jumătate din bugetul României", a susţinut, într-un comunicat de presă, preşedintele CJ Vrancea.

Preşedintele CJ este de părere că numele său a fost atras în acest scandal mediatic "pentru a muta atenţia publică de la o infracţiune săvârşită de către cel pe care PNL l-a propus pentru funcţia de ministru al dezvoltării, cel care nu şi-a plătit niciodată impozitul pe casa domniei sale de 'numai' 1.000 mp şi cel care a eludat plata serviciilor de salubritate timp de 5-6 ani".

Oprişan a precizat că el şi familia sa plătesc impozitele "la timp" şi consideră că organele abilitate trebuie să ia măsuri pentru a-i sancţiona pe cei "care trec la gunoi o persoană, doar ca să plătească mai puţini bani".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marian Oprisan Vrancea
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close