Antena 3 CNN Actualitate Ministrul propus la Dezvoltare, după ce s-a aflat că n-a plătit impozit pe vila de 910 mp: „Primăria nu m-a înștiințat că am de plătit această sumă”

Ministrul propus la Dezvoltare, după ce s-a aflat că n-a plătit impozit pe vila de 910 mp: „Primăria nu m-a înștiințat că am de plătit această sumă”

Ministrul propus la Dezvoltare, după ce s-a aflat că n-a plătit impozit pe vila de 910 mp: „Primăria nu m-a înștiințat că am de plătit această sumă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ion Ștefan
de S.T.    |    30 Oct 2019   •   13:57

Ion Ștefan, ministrul propus al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, este cel care le-a spus jurnaliştilor că a ajuns să aibă un conac de 900 de metri pătraţi cu etaj, pentru că un constructor a greşit o grindă.

Primarul din Focșani l-a acuzat că nu a plătit impozit pentru locuința de 910 metri pătrați pe care o deține.

Edilul Cristi Misăilă susține că Ștefan figurează în documentele primăriei cu o casă veche de 76 de metri pătrați, care a fost demolată, sustrăgându-se de la plata taxelor pentru locuința pe care de fapt o deține.

Ion Ștefan își recunoaște greșeală și spune că va remedia situația.

„Legea e lege pentru toată lumea(...). Aș vrea să înțelegeți că și dumneavoastră poate ați fost la magazin și v-ați luat un costum cu un număr mai mare”, a spus Ion Ștefan, miercuri, în cadrul audierilor din comisiile parlamentare de specialitate.

„Aș fi putut să achit oricând această taxa, însă orice om poate greși! Eu nu am știut.Primăria nu m-a înștiințat că eu sunt dator cu această sumă”, a adăugat el.

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a declarat, luni, la Antena 3, că în evidențele celor de la Taxe și impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Ștefan Ion, apare ca având o suprafață de doar 76 mp, nicidecum 910 mp, așa cum a scris deputatul în declarația de avere depusă la Camera deputaților.

Citește și:

Prima reacție a ministrului propus la Dezvoltare după ce s-a aflat că nu a declarat adevărata suprafață a casei sale și a plătit un impozit mai mic

Ministrul propus la Dezvoltare Regională, probleme cu gunoiul. Ion Ștefan are încheiat contract pentru gunoi pe o singură persoană

 

×
Subiecte în articol: impozit
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close