Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procesul Marianei Rarinca s-a amânat. Rarinca: Singurul scop al judecătorilor este să mă condamne

Procesul Marianei Rarinca s-a amânat. Rarinca: Singurul scop al judecătorilor este să mă condamne

Procesul Marianei Rarinca s-a amânat. Rarinca: Singurul scop al judecătorilor este să mă condamne
21 Aug 2015   •   09:50
UPDATE 09.50 - Procesul Marianei Rarinca a fost amânat la Curtea de Apel, în această dimineaţă, pentru data de 10 septembrie, pentru ca aceasta să aibă timp să îşi angajeze un apărător.

Mariana Rarinca a declarat, în exclusivitate la Antena 3, că instanţa îi acordase un apărător din oficiu, însă a ales să îşi angajeze un avocat, având temerea că acest complet de judecată este părtinitor.

"Până acum m-am apărat singură", a spus femeia, la Antena 3.

Avocatul din oficiu, delegat de trei zile de Baroul Bucure?ti, a spus vineri la instan?ă că nu a avut suficient timp pentru a studia dosarul, astfel că nu a depus concluziile scrise.
   
În consecinţă, el a fost amendat de CAB cu amnda maximă de 5.000 de lei.
   
În aceste condiţii, Rarinca a cerut amânarea procesului şi a spus că îşi va angaja un apărător.
   
Procurorul DNA prezent la şedinţă şi Livia Stanciu s-au opus cererii de amânare a Marianei Rarinca.
   
În cele din urmă, instanţa a decis reluarea procesului pe 10 septembrie
___
Procesul Marianei Rarinca, femeia acuzată că ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu, ar fi trebuit să se reia astăzi. Decizia a venit după ce Curtea de Apel Bucureşti a anulat achitarea femeii în dosar, la cererea DNA.

Mariana Rarinca, femeia care a stat jumătate de an în arest nevinovată, ceruse şi recuzarea celor doi magistraţi care trebuiau să ia o decizie asupra cererii DNA de rejudecare a dosarului.

La şedinţa de judecată a participat pentru prima dată şi preşedinta Curţii Supreme, după denunţul făcut de aceasta în primăvara lui 2014.

×
Subiecte în articol: Mariana Rarinca livia stanciu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close