Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorii DNA au dispus schimbarea încadrării juridice şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Sevil Shhaideh

Procurorii DNA au dispus schimbarea încadrării juridice şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Sevil Shhaideh

Procurorii DNA au dispus schimbarea încadrării juridice şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Sevil Shhaideh
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Apr 2018   •   19:43

Procurorii anticorupţie au dispus schimbarea încadrării juridice şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), în dosarul „Belina”.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) anunţă că a fost începută urmărirea penală a fostului vicepremier Sevil Shhaideh pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

Sevil Shhaideh, în prezent consilier de stat, a plecat de la DNA după ora 18.00, fără a face vreo declaraţie. De altfel, ea a refuzat să le răspundă jurnaliştilor şi la momentul sosirii la DNA.

Sevil Shhaideh este vizată de DNA în dosarul Belina, alături de preşedintele PSD Liviu Dragnea şi de Rovana Plumb.

În 22 septembrie 2017, DNA a anunţat că vicepremierul Sevil Shhaideh este suspectată de abuz în serviciu în perioada în care era secretar de stat la MDRAP, într-un dosar în care, în 2013, prin acţiunea concertată a unor persoane cu funcţii publice, părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea CJ Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private.

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh Dosarul Belina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close