x close

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, la sediul DNA

04 Oct 2017   •   11:36
Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, la sediul DNA Foto: Agerpres.ro

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, unde a fost citată ca martor, au declarat surse judiciare. 

Potrivit acestora, Mihaiela Moraru Iorga a fost citată ca martor într-un dosar al lui Florian Walter, care s-a aflat în instrumentarea acesteia, fiind ulterior preluat de procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti. 

Conform surselor citate, procurorul a fost chemat pentru a oferi lămuriri în legătură cu o expertiză pe care a cerut-o în dosarul lui Walter, care ar fi fost efectuată, dar care nu ar fi fost ataşată dosarului respectiv. 

"Am venit pentru că am fost chemată. Conform Constituţiei, toţi suntem egali în faţa legii, deci era normal să mă prezint", a afirmat Mihaiela Moraru Iorga la intrarea în sediul DNA Ploieşti. 

Întrebată în ce calitate a fost citată, ea a spus că, din câte ştie, este vorba despre o calitate de martor

"Înţeleg că este calitatea de martor pentru săvârşirea unor infracţiuni. Ştiu că este vorba despre o infracţiune de favorizare a făptuitorului şi un fals intelectual", a spus aceasta. 

Ea a spus că nu ştie despre ce dosar este vorba şi, întrebată dacă l-a anchetat pe Florian Walter, ea a confirmat, punctând că nu l-a trimis în judecată pentru că urmărirea penală nu era finalizată. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

procuror DNA martor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati