Antena 3 Actualitate Justiție Răzvan Murgeanu a ieșit de la sediul DNA: ”Suspiciunea se referea că ar putea ca firma Tel Drum să aparţină lui Liviu Dragnea”

Răzvan Murgeanu a ieșit de la sediul DNA: ”Suspiciunea se referea că ar putea ca firma Tel Drum să aparţină lui Liviu Dragnea”

08 Dec 2017   •   13:46
Răzvan Murgeanu a ieșit de la sediul DNA: ”Suspiciunea se referea că ar putea ca firma Tel Drum să aparţină lui Liviu Dragnea”

Update: Răzvan Murgeanu a ieșit de la DNA. Fostul consilier al lui Traian Băsescu a făcut declarații la ieșirea din sediu.

"Am fost chemat în calitate de martor vizavi de întâlnirea pe care am avut-o cu domnul Dragnea în benzinăria din Bolintin. (...) Întâlnirea a iniţiat-o o colaboratoare de-a domnului Dragnea. A fost o chestie informală. (...) Cu toate că era de notorietate ce se spusese de auditul lui DG Regio (Departamentul pentru politică regională şi urbană - n.r.), era interesat (n.r. - Dragnea) ce se poate întâmpla şi i-am spus care pot fi consecinţele, atât. (...) El a întrebat care este situaţia, zic: situaţia este cea pe care o ştii. Erau două chestiuni foarte clare - una era legată de o posibilă apartenenţă a firmei ca şi cum ar fi a lui, mă rog, un lucru pe care nu aveai cum să-l dovedeşti, şi mai era ceva legat de o condiţie suspensorie în licitaţie. Nu îmi aduc aminte acum exact despre ce era vorba, dar ştiu că era ceva legat de ceva restrictiv", a declarat Răzvan Murgeanu, la ieşirea de la DNA. 

El a adăugat că existau suspiciuni că societatea Tel Drum ar putea aparţine lui Liviu Dragnea. 

"Era un audit făcut de DG Regio, acel audit era foarte clar. Atenţie, nu era făcut pentru judeţul Teleorman, erau vreo patru sau cinci judeţe. În cazul Teleorman aveau suspiciuni - că acolo se vorbea de suspiciuni, nu de chestiuni certe -, erau suspiciuni că cea mai importantă pentru care ar fi fost o mare problemă pentru că însemna 100% corecţie - acea suspiciune se referea că ar putea ca firma Tel Drum să aparţină lui Liviu Dragnea", a precizat Răzvan Murgeanu. 

Murgeanu a mai spus că l-a întrebat atunci pe Liviu Dragnea dacă firma Tel Drum este a sa, preşedintele PSD răspunzându-i: "Nu domnule, cum să fie firma mea". 

Știrea inișială: Răzvan Murgeanu, fostul consilier al lui Traian Băsescu,  a ajuns  vineri dimineață la DNA. Murgeanu este audiat în dosarul Tel Drum.

Răzvan Murgeanu trebuie să dea mai multe declarații despre modul în care funcționa firma Tel Drum și contractele cu statul.

Procurorul de caz a citat mai mulți martori cheie din dosar pentru această zi.

În perioada Tel Drum aceasta era secretar de stat și a povestit că a avut în trecut o întâlnire cu Liviu Dragnea unde s-au discutat mai multe aspecte.

×
Subiecte în articol: tel drum audieri DNA

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close