Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, prins din nou pe picior greșit: Zeci de persoane, la Palatul Cotroceni, fără respectarea legii

Klaus Iohannis, prins din nou pe picior greșit: Zeci de persoane, la Palatul Cotroceni, fără respectarea legii

Deși la evenimentele care au loc în spațiu închis nu au voie să participe mai mult de 20 de persoane, la ceremonia de marți seară, de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a ignorat legea și a decorat zeci de persoane aflate în Sala Unirii.

Klaus Iohannis, prins din nou pe picior greșit: Zeci de persoane, la Palatul Cotroceni, fără respectarea legii
Sursa foto: Presidency.ro
de Gabriel Dano    |    01 Dec 2020   •   19:00

Este al doilea eveniment la care ia parte președintele Klaus Iohannis și în care se încalcă legea în ceea ce privește numărul de persoane admis într-un spațiu interior. Și vineri, când s-a lansat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, alături de Ludovic Orban și Klaus Iohannis erau mai mult de 20 de persoane în sala care găzduia evenimentul.

Klaus Iohannis a semnat, marți, o serie de decrete de decorare a mai multor medici. Șeful statului a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler celor șase universități de Medicină și Farmacie.

Președintele a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului Național de Sănătate Publică dr. Anghel Maria Nina (Moinești), dr. Băloi Adelina (Timișoara), dr. Bărbat Marius-Teodor (Cluj-Napoca), dr. Botea Dragoș Florin (Oradea), as. med. pr. Casoni Maria-Elena (Târgu-Mureș), dr. Dacz Monika Erika (Oradea), dr. Florea Marc (Oradea), dr. Georgescu Corina Maria (Timișoara), dr. Gherman Ada Sonia (Cluj-Napoca), dr. Grigoraș Ioana (Iași), dr. Henţia Ciprian Adrian (Timișoara), dr. Lupse Mihaela Sorina (Cluj-Napoca), dr. Pascal Ema-Raluca (Reșița), as. med. pr. Pop Alexandra-Angela (Oradea), dr. Sandu Monica Andreea (București) și dr. Suciu Alin Aurel Raul (Oradea).

Totodată, șeful statului a conferit Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a as. med. Bordianu Gabriela-Ioana (Bacău).

„De asemenea, în semn de recunoștință pentru calitatea procesului educațional și a excelenței academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close