Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis dă vina pe PSD pentru explozia cu coronavirus: A vrut să creeze o criză sanitară!

Klaus Iohannis dă vina pe PSD pentru explozia cu coronavirus: A vrut să creeze o criză sanitară!

Klaus Iohannis a vorbit într-o conferință de presă despre explozia mare de noi infectări de coronavirus din România. Președintele dă vina pe PSD pentru situație și spune că social-democrații au făcut ”harcea parcea puțina legislație pe care o avem”.

Klaus Iohannis dă vina pe PSD pentru explozia cu coronavirus: A vrut să creeze o criză sanitară!
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    30 Iul 2020   •   15:05

„La început, lucrurile au mers foarte bine. Pandemia a fost gestionată bine de Guvern, autorități. Dar această situație nu a convenit PSD. (...) PSD controlează încă majorități în Parlament. De exemplu, cu UDMR.

Au făcut harcea parcea puțina legislație pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie. Au tras de timp ca să nu apară noua legislație”, a spus Klaus Iohannis.

”PSD a vrut să creeze o criză sanitară”

„Ce vedem? PSD începe să tragă de timp și această lege care putea să fie trecută urgent prin Parlament se dezbate timp de două săptămâni, în care pacienți bolnavi pleacă acasă. Nu e nimeni amendat, nimeni carantinat. Rezultatul putem să-l citim în tabel. E simplu.

PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp. De ce a făcut acest gest PSD? Dragii mei, explicația e cutremurător de simplă: a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul

Ce să mai spui?! Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit. Acesta este PSD, aceasta este explicația și vă rog să o țineți minte!””, a adăugat Președintele.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close