Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Să construim următorul secol de existenţă cu mult curaj şi implicare civică

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Să construim următorul secol de existenţă cu mult curaj şi implicare civică

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Să construim următorul secol de existenţă cu mult curaj şi implicare civică
31 Dec 2018   •   12:27

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El îi îndeamnă pe români să construiască următorul secol de existenţă al României cu mult curaj, implicare civică şi angajament ferm faţă de valorile statului de drept.

”Ne aflăm la finalul unui an cu o semnificaţie profundă pentru România - anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei naţiunii noastre şi ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generaţiilor viitoare o democraţie puternică şi o ţară dezvoltată. Să construim, aşadar, împreună următorul secol de existenţă al României cu mult curaj, implicare civică şi angajament ferm faţă de valorile statului de drept”, a declarat Klaus Iohannis.

”2019 este anul în care ţara noastră va deţine pentru prima dată preşedinţia Consiliului UE. Să valkorifcăm, această oportunitate şi să dovedim că România e implicată cu seriozitate în consolidarea proiectului european. La mulţi ani şi un an nou fericit tuturor”, mai arată preşedintele.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close