Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis, mesaj de Paşte: "Forța națiunii noastre este de nezdruncinat"

Klaus Iohannis, mesaj de Paşte: "Forța națiunii noastre este de nezdruncinat"

de Georgiana Adam    |    01 Mai 2021   •   19:33
Klaus Iohannis, mesaj de Paşte: "Forța națiunii noastre este de nezdruncinat"

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, prin intermediul unei înregistrări video un mesaj de Paște românilor, în care spune că eforturile celor implicați în lupta împotriva pandemiei de COVID dar şi conformarea majorității populației cu restricțiile impuse de autorități dovedesc că forța națiunii este "de nezdruncinat".

Klaus Iohannis: Vă mulţumesc pentru uriaşul efort naţional dedicat protejării sănătăţii noastre

"Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare.

Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi, din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume.

Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre!

Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat.

Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult.

Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete!", se spune în mesajul prezidențial înregistrat.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close