Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis, postare pe Facebook din fața clubului Colectiv. "Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat"

Klaus Iohannis, postare pe Facebook din fața clubului Colectiv. "Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat"

09 Dec 2015   •   11:29
Klaus Iohannis, postare pe Facebook din fața clubului Colectiv. "Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat"
Sursa foto: Foto:presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie realizată astăzi, în fața clubului Colectiv, unde a mers pentru a aprinde o lumânare în memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul în urma căruia au murit 60 de persoane.

Klaus Iohannis a scris că, deși nu va uita ceea ce s-a întâmplat la Colectiv, dorește ca, în anii care vin, să "îndreptăm împreună ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră".

Iohannis a mers în faţa clubului Colectiv miercuri dimineaţa, unde a aprins o lumânare şi a păstrat un moment de reculegere. Administraţia Prezidenţială nu a anunţat acest eveniment pe agenda de miercuri a preşedintelui.

 
Am fost în această dimineață, din nou, la locul tragediei de la clubul #Colectiv. S-au împlinit 40 de zile de la drama...

Posted by Klaus Iohannis on 9 Decembrie 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close