Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic

Klaus Iohannis: Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic

Klaus Iohannis: Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic
Sursa foto: foto- Presidency.ro
30 Mai 2019   •   17:06

Președintele Klaus Iohannis a spus că nu va accepta sub nicio formă propunerea lui Titus Corlățean pentru funcția de vicepremier.

”PSD a îndrăznit să mi-l propună pe artizanul catastrofei de la alegerile din 2014, de la prezidențiale. Nu e suficient că PSD și-a bătut joc de români în 2014, 2014, îndrăznește PSD să mi-l propună pe artizanul catastrofei din 2014. E o alegere total nepotrivită și pot să vă spun, la cald, că va fi clar, respinsă. Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic” a spus Klaus Iohannis.

Președintele a anunțat și convocarea partidelor politice la Cotroceni, pentru consultări și a subliniat că rezultatele referendumului vor trebui puse în practică cât mai repede.

Consultările vor avea lor săptămâna viitoare, marţi şi miercuri.

El a spus că nu crede că procedura de revizuire a Constituţiei se va bloca. 

"Deja de la început marea majoritate a politicienilor au spus că sunt de acord cu aceste modificări, poporul a votat în proporţie covârşitoare pentru aceste schimbări şi în fond nu cred că există vreun fel de problemă în a transpune aceste modificări în Constituţie", a arătat şeful statului. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, de asemenea, că el nu ar merge pe o modificare mai largă a Legii fundamentale, motivând că ultima dată din acest motiv s-au blocat discuţiile. 

"Avem un referendum, avem opinia poporului, aceste modificări trebuie operate şi cred că este posibil", a subliniat Klaus Iohannis. 

×
Subiecte în articol: Titus Corlăean Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close