Antena 3 CNN Actualitate Kovesi neagă că ar fi discutat cu Băsescu și Coldea despre dosarul ICA

Kovesi neagă că ar fi discutat cu Băsescu și Coldea despre dosarul ICA

Kovesi neagă că ar fi discutat cu Băsescu și Coldea despre dosarul ICA
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Ian 2017   •   15:35

Laura Codruţa Kovesi infirmă că ar fi participat o discuţie cu Florian Coldea şi Traian Băsescu despre dosarul ICA. Mai mult Kovesi susţine că a sesizat CSM în legătură cu dezvăluirile făcute de presă în acest dosar.

”Tocmai am precizat că am sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru afirmații neadevărate”, a fost răspunsul șefei DNA, la întrebările jurnaliștilor.

Laura Codruța Kovesi a afirmat, luni, la Ministerul Justiției, că nu dorește să comenteze atacurile unui inculpat fugar la adresa sa, făcând referire la cele mai recente dezvăluiri ale fostului deputat Sebastian Ghiță.

”Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare. Şi nu doresc să intru într-un dialog cu acesta. O parte dintre ele sunt în instrumentare la DNA, altele sunt deja în curs de judecată. În ceea ce privește atacurile care sunt în ultima perioadă la adresa Ministerului Justiției,  aș vrea să spun că sunt atacuri făcute de inculpați care sunt cercetați sau trimiși în judecată. Sunt făcute datorită faptului că DNA și-a permis să deranjeze inculpații. Doar la sfârșitul anului trecut am făcut peste 14 sesizări la CSM cu privire la afirmațiile denigratoare, ridicole, am sesizat CNA pentru 12 emisiuni și chiar în cursul zilei de azi am reluat dialogul cu CSM şi cu privire la afirmaţiile care au apărut în cursul lunii decembrie şi la începutul acestui an în spaţiul public din partea mai multor persoane cercetate de DNA, am sesizat CSM. Practic, răspunsul meu la aceste afirmaţii îl veţi găsi în aceea sesizare pe care o voi face publică în momentul în care voi ajunge la birou”, a spus Laura Codruța Kovesi, la ieșirea din sediul Ministerului Justiției.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close