Antena 3 CNN Actualitate Kovesi: Nu exclud să apară poze trucate cu mine și Sebastian Ghiță

Kovesi: Nu exclud să apară poze trucate cu mine și Sebastian Ghiță

Kovesi: Nu exclud să apară poze trucate cu mine și Sebastian Ghiță
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Ian 2017   •   18:19

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus, marți, la Ziare.com, că nu exclude apariția unor poze trucate cu ea, după ce Sebastian Ghiță a spus, cu o seară înainte, că va difuza imagini cu Kovesi de la o întâlnire privată de la Sinaia.

Reporter: S-a vorbit mult despre o întâlnire cu dl Ghiţă în vie, la care ar fi participat şi dl Ponta, care a confirmat-o.

LCK: Repet, nu am avut întâlniri private cu Sebastian Ghiţă şi nici discuţii private cu Sebastian Ghiţă.

Reporter: Dl Ghiţă ameninţă cu poze sau înregistrări de la o întâlnire privată la Sinaia. Pot apărea asemenea poze sau înregistrări cu dvs şi dl Ghiţă în concedii, la el acasă, la Sinaia?

LCK: Nu am fost în vacanţe cu Sebastian Ghiţă, nu am petrecut timp liber cu Sebastian Ghiţă. Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot apărea oricând aşa cum au apărut şi până acum. Sunt deja imagini în spaţiul public în care este aplicată fotografia mea peste o imagine dintr-o vie sau o cramă. Am văzut imagini cu mine de la evenimente publice, aplicate peste o altă imagine, spunându-se că am participat la nu ştiu ce petreceri. Aşa ceva poate să apară, poze, filme editate, trucate. Pot să apară poze dintr-un context prezentate în alt context. Nu exclud asemenea manipulări. Este evident că se încearcă o manipulare pentru ca lumea să uite câte dosare i-au fost făcute acestui inculpat, câte prejudicii a provocat statului şi că este un inculpat fugar. Este doar o manipulare prin care îmbracă lucruri adevărate cu lucruri false.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi poze Sebastian Ghita
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close