Antena 3 CNN Actualitate La 10 centimetri de moarte. Un lift a căzut peste un bărbat care îl repara (VIDEO)

La 10 centimetri de moarte. Un lift a căzut peste un bărbat care îl repara (VIDEO)

La 10 centimetri de moarte. Un lift a căzut peste un bărbat care îl repara (VIDEO)
14 Sep 2009   •   21:04

Un bărbat din Satu Mare a supravieţuit miraculos, după ce liftul dintr-un bloc s-a prăbuşit peste el. Reparator de ascensoare, bărbatul se afla în puţul liftului, când acesta a început să coboare din senin. S-a oprit la fix 10 centimetri de capul lui.

Un singur lucru poate fi mai rău decât să cazi cu liftul: să cadă liftul pe tine. Pe bărbatul din imaginile de mai jos, doar o minune ar mai fi putut să-l salveze.

Bărbatul este reparator de ascensoare şi a venit să verifice liftul dintr-un bloc din Satu Mare. A blocat ascensorul la un etaj superior, apoi a coborât în puţ. Din senin, însă, liftul a început să coboare în viteză. Ceea ce putea să fie o menghină mortală, s-a transformat într-un miracol. Liftul s-a oprit la o palmă de corpul lui.

Omul îşi mai aminteşte doar că a ridicat capul şi a văzut liftul venind înspre el. A închis ochii şi nu i-a venit să creadă că îi poate deschide din nou.

Un dezastru care s-a transformat într-o minune. Oricum ar fi, acest accident a fost pus sub anchetă. Inspectorii muncii vor să afle cum de a fost posibil ca liftul să cadă, chiar în momentul reparaţiilor.



Observator

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close