Antena 3 CNN Actualitate La nunta mea sa cante un star international!

La nunta mea sa cante un star international!

La nunta mea sa cante un star international!
28 Sep 2018   •   22:08

Ambitia fiecarui om este sa-i cante la nunta solistii care sunt in voga, iar succesul este garantat. Se vorbeste si acum la mine in sat despre oamenii carora le-au cantat la nunta Maria Ciobanu, Ion Dolanescu, Irina Loghin sau Ileana Sararoiu. Unii dintre ei sunt acum batrani si abia reusesc sa mearga pana la poarta, altii sunt oale si ulcele, dar faima s-a dus pana departe. Ciudat este ca a murit Dolanescu, dar nimeni nu a uitat la ce nunta din sat l-a vazut si ascultat pe viu si s-a atins de cel cu glas de privighetoare. Cand esti fan Irina Loghin, esti in culma fericirii sa te afli in aceeasi incapere cu ea si sa poti sa o atingi, iar in cazul in care accepta sa faca o poza cu tine, vei avea un prilej de mandrie toata viata.

Esti cineva sa aduci o vedeta nationala la nunta ta, dar este genial sa aduci un star international a carui valoare este recunoscuta la nivel european si international.

Iata de ce eu o vreau pe Inna si prin intermediul firmei Contact-artist.ro voi reusi sa o aduc sa cante pentru cei ce ne vor onora cu prezenta.

Melodia “Hot” a Innei a cucerit clasamentele  a sapte tari din Europa, timp de luni intregi. Cantecul rupea discotecile, iar statisticile au demonstrat ca a intrat in categoria celor mai fredonate cantece de pe glob.

De la succesul european coplesitor, pana la cel american nu a mai fost decat un pas. Muzica ei a fost promovata si in SUA si Canada, iar Hot  a fost nominalizata la categoria cea mai buna melodie internationala.

A primit multe premii internationale si se implica in apararea drepturilor copilului militand impotriva oricarei forme de violenta domestica.

Inna este o cantareata care isi insuseste din mers lectiile vietii. De pilda cand a fost criticata pentru modul in care se imbraca, a raspuns simplu ca ea stie cel mai bine sa cante, apoi a apelat fara sa stea pe ganduri la sfaturile unui stilist.

Frumoasa, talentata, cu farmec si lipici, Inna trebuie neaparat sa imi incante oaspetii la nunta mea, sa mi se duca faima peste 9 mari si peste 9 tari.

Am inceput demersurile tocmai fiindca este o cantareata modesta, fara aere si poate fi usor contactata prin impresarul ei.

Sunt sigura ca pret Inna comunicat de catre impresar nu-i acopera nici pe departe valoarea si talentul.

Trebuie sa fim constienti ca in pretul unui artist intra:

-orele de canto luate din copilarie. In spatele unei interpretari perfecte stau orele de studiu pentru care s-au achitat multi bani pe sedinte.

-sacrificarea copilariei. Solistii care obtin succesul de tineri nu au copilarie, ci isi petrec cea mai frumoasa perioada a vietii repetand, muncind din greu.

-costumele. Prezenta scenica este judecata dupa urmatoarele aspecte: prestatia scenica (aici intra si miscarea, gesturile si comportamentul cantaretei), costumele, relatia pe care reuseste sa o stabileasca pe scena cu publicul si modul in care isi adapteaza vocea acompaniamentului si repertoriul circumstantelor.

Inna are un repertoriu impresionant pentru nunta, pentru concerte, aniversari si pentru botez si se adapteaza cerintelor publicului.

Ea canta cu aceeasi dulceata in voce slagare internationale, muzica latino si colinde, cantece cunoscute romanesti, iar lumea este vrajita de esenta de talent pe care o descopera intr-o fiinta fragila.

Cine nu o iubeste pe Inn? Evaluand-o insa  dupa faima, toata lumea are impresia ca solista este inaccesibila.

Stiu formatii care iau de la 5000 de euro pe noapte si falseaza, nu au in repertoriu o piesa a lor. Cu banii acestia iti cumperi o masina second-hand sau mergi intr-o excursie exotica in luna de miere.

Inna, cea care a spart clasamentele cu slagarele ei, merita mult mai mult.

Sigur fiecare cu norocul si sansa lui, iar sansa mea este Inna. Mizez pe ea , asa cum se mizeaza pe numarul de stele al restaurantului unde se tine nunta si al hotelului in care se cazeaza musafirii. Evident ca la cinci stele si darul va fi de cinci stele, iar daca nu va fi asa, tot nu voi pierde!

Voi fi fericita sa stiu ca pe o raza de sute de kilometri Inna a cantat numai la nunta mea, iar oamenii vor vorbi decenii intregi despre asta!

Inna este raspunsul unei muzici de calitate premium la un tarif onest raportat la orele de studiu si de repetitii si la premiile cucerite.

Sunt fericita ca am reusit sa fac programarea, iar prezenta Innei la eveniment este o certitudine din acest moment.

Ard de nerabdare sa o ascult si sa o vad evoluand pe scena restaurantului, iar lumea sa ramana muta de umire.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close