x close

Arnold de Oradea devenise tatăl unei fetițe pe care o iubea nespus. Sportivul a murit în sala de antrenament, iar ultimul lui mesaj este sfâșietor

de A.M.P    |    19 Feb 2020   •   10:03
Arnold de Oradea devenise tatăl unei fetițe pe care o iubea nespus. Sportivul a murit în sala de antrenament, iar ultimul lui mesaj este sfâșietor  482 Foto: Lali Arnold Piski/Facebook

Lali Arnold Piski, fost multiplu campion la karate și împătimit al culturismului, a murit marți dimineață într-o sala de anternament din Oradea, sub ochii elevilor pe care îi pregătea.

Lali, supranumit și Arnold de Oradea, avea 28 de ani și o fetiță de un an de zile pe care o iubea nespus.

Ultima postare pe contul de socializare a lui Arnold îi este dedicată chiar micuței, mai ales că aceasta împlinise un an la începutul acestei luni.

”1 an!!! La mulți ani, regina mea. Tu ești tot ce mi-am dorit vreodată. Tot ce am visat. Tu îmi completezi viața. Tu însemni totul pentru mine. Te iubesc atât de mult. Voi fi mereu alături de tine și te voi proteja. Nici banii, nici mașinile, casele sau orice alte lucruri pe lumea asta nu îmi pot oferi fericirea, bucuria și sentimentele pozitive, energia și iubirea nesfârșită pe care mi-o dai tu. Tu m-ai ales să-ți fiu tată, iar asta este un privilegiu, o onoare, un dar, o minune neprețuită pentru mine.

Existența ta este neprețuită în viața mea. Iubirea mea pentru tine este atât de puternică. Simt că viața aceasta nu este suficientă pentru mine pentru a-ți spune cu adevărat cât de mult te iubesc. Mi-aș dori ca toți oamenii să poată simți ce simt eu când mă uit la tine. Fără tine sunt nimeni. Viața mea n-ar avea sens și nu ar merita să trăiesc dacă tu nu ai fi. Îți mulțumesc atât de mult că faci ca viața mea să merite să fie trăită! Te iubesc!!!”, a scris Arnold de Oradea în ultima lui postare pe Facebook, pe 6 februarie.

Citeşte mai multe despre:

Lali Arnold Piski
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati