Antena 3 CNN Actualitate Legătura care pune România pe harta celei mai secrete organizaţii din lume

Legătura care pune România pe harta celei mai secrete organizaţii din lume

Legătura care pune România pe harta celei mai secrete organizaţii din lume
Sursa foto: Foto: notmisterjeckyll.wordpress.com
de O.P.    |    11 Mai 2012   •   05:58
Cucerit iremediabil de România, Thierry de Montbrial, membru al grupului Bilderberg, şi-a lansat la Bucureşti cartea numită „Jurnal Românesc." În volum sunt cuprinse  experienţele academicianului francez în ţara noastră. Bilderberg este o organizaţie despre care se spune că ar guverna lumea din umbră.

După 22 de ani de contact permanent cu ţara noastră, academicianul francez s-a hotărât să adune toate impresiile în cartea „Jurnal Românesc".

Casa Poporului i s-a spus că e urâtă. În România a ajuns să o iubească. La fel şi pe români, care după două generaţii de comunism erau însetaţi de cultura franceză, povesteşte Thierry de Montbrial. Relaţiile dintre cele două ţări au rămas însă în urma aşteptărilor sale.

Academicianul Thierry de Montbrial este directorul Institutului Francez de Relaţii Internaţionale. De peste 30 de ani este şi membru în comitetul director al Grupului Bilderberg. Despre această organizaţie, una exclusivistă şi alcătuită din mari personalităţi, se spune că pune lumea la cale.






 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close