Antena 3 CNN Actualitate Lia Bugnar a căzut cu bicicleta pe stradă. Poliția a anunțat-o că are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. S-a rănit la față și a decis să meargă la spital

Lia Bugnar a căzut cu bicicleta pe stradă. Poliția a anunțat-o că are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. S-a rănit la față și a decis să meargă la spital

Regizoarea Lia Bugnar a căzut de pe bicicletă, iar polițiștii i-au spus că va fi deschis un dosar penal pe numele ei pentru vătămare corporală din culpă.

Lia Bugnar a căzut cu bicicleta pe stradă. Poliția a anunțat-o că are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. S-a rănit la față și a decis să meargă la spital
Sursa foto: Facebook
de Ioana Mircea    |    01 Noi 2022   •   21:15

Lia Bugnar povestește pe contul său de socializare o situație absolut absurdă prin care a trecut, în București.

Poliția a anunțat-o că îi întocmește dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a căzut de pe bicicletă (singură pe stradă), s-a rănit la față și a decis să meargă la spital.

„Aceasta este procedura standard în toate spitalele din România. Dacă o persoană declară că a folosit un mijloc de locomoție pe un drum public, noi trebuie să anunțăm la Poliție. Chiar dacă persoana declară că s-a lovit și nu a fost lovită de altcineva. Iar Poliția, mai departe, are propriile proceduri și verifică despre ce este vorba", a declarat ​Bogdan Oprița, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Floreasca.

Art. 77 (2) din OUG 195/2002 prevede că orice persoană care este implicată sau are cunoştinţă de producerea unui accident de circulaţie în urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau a mai multor persoane, precum şi în situaţia în care în eveniment este implicat un vehicul care transportă mărfuri periculoase, este obligată să anunţe de îndată poliţia şi să apeleze numărul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, existent în reţelele de telefonie din România.

În cazul Liei Bugnar, pe fișa completată în triajul unității medicale a fost menționat că ea a fost implicată într-un accident rutier, astfel i s-a deschis un dosar penal, deși a explicat că nu a fost vorba despre așa ceva, căzând cu bicicleta în timp ce era singură, pe o stradă pustie. 

×
Subiecte în articol: dosar penal bicicleta
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close