Antena 3 CNN Actualitate Liliana Iosif a câştigat bursa EMBA oferită de Antena 3 si Sheffield University

Liliana Iosif a câştigat bursa EMBA oferită de Antena 3 si Sheffield University

Liliana Iosif a câştigat bursa EMBA oferită de Antena 3 si Sheffield University
07 Iun 2013   •   16:59

Liliana Iosif a fost desemnată câştigatoarea bursei EMBA oferită de Antena 3 si Sheffield University. Ea a intrunit in unanimitate aprecierea membrilor comisiei  de evaluare formata din reprezentanti ai City – University of Sheffield din Bucuresti atat datorita consistentei experientei profesionale cat si a obiectivelor formulate in cadrul scrisorii de intentie. Liliana Iosif are 39 de ani si este Human Resources Manager in cadrul companiei Tymbark Maspex Romania.

Programul EMBA Sheffield este predat cu succes in Marea Britanie de mai bine de 50 de ani. Universitarea Sheffield si-a deschis in urma cu 20 de ani o facultate internationala in Grecia, numita City College si ofera prin intermediul acesteia programul Executive MBA in Grecia, Romania, Serbia si Turcia. Executive MBA-ul Sheffield este oferit in Bucuresti din anul 2006 si a inregistrat un real succes, avand in fiecare an 2 grupe a cate 30 de cursanti middle si top management.

Universitatea Sheffield  este clasata in top 10 in Marea Britanie si este reprezentata de un corp profesoral exclusiv international (UK, SUA,  GR, Canada), modul de livrare este unul foarte flexibil (un weekend pe luna) si are 4 specializari (marketing, management, logistica, finante).

Mai multe informatii despre program puteti gasi pe site-ul www.city.academic.gr sau la Biroul Reprezentanta al Universitatii in Romania la telefon: 021/315 27 23 sau prin email [email protected].

Cursurile se tin in Bucuresti cu 2 exceptii - vor fi 2 deplasari externe de cateva zile (unde studentii MBA din celelalte tari se intalnesc pentru a lua parte impreuna la cursuri): o saptamana la Universitatea Sheffield din Anglia, in luna iunie, a primului an de studiu si o deplasare in Grecia, Salonic, in cel de-al doilea an de studiu.


×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close