Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea a adus lămuriri. Cine îi plăteşte deplasarea în SUA

Liviu Dragnea a adus lămuriri. Cine îi plăteşte deplasarea în SUA

Liviu Dragnea a adus lămuriri. Cine îi plăteşte deplasarea în SUA
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Ian 2017   •   12:19

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat (PSD) şi şeful Camerei Deputaţilor, a adus precizări despre cine îi va plăti deplasarea în SUA.

Liderul PSD a declarat luni că participarea sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va fi plătită de către Camera Deputaților, adăugând că nu înţelege de ce opinia publică s-a arătat supărată şi jignită de această vizită, scrie România Liberă.

De asemenea, al treilea om în stat s-a referit la precizările făcute luni de către Președinție, conform cărora statul român va fi reprezentat oficial doar de către ambasadorul României în SUA, George Maior.

„Reprezint pe cine trebuie, ca să nu se supere cine nu trebuie. Deci să mi se spună, numai să nu fie supărare. Am primit şi viză, mi se dă voie să plec din ţară, cu toată supărarea. Particip la toate întâlnirile stabilite în aceste zile, nişte întâlniri foarte importante. O să încerc să fiu mut. Dacă nu o să-mi iasă, poate o să scot vreo vorbă”, a comentat Dragnea sarcastic.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close