Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre viitorul Guvern: ”Va fi făcut de PSD şi ALDE, nu de presă”

Liviu Dragnea, despre viitorul Guvern: ”Va fi făcut de PSD şi ALDE, nu de presă”

Liviu Dragnea, despre viitorul Guvern: ”Va fi făcut de PSD şi ALDE, nu de presă”
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Dec 2016   •   13:56

„Dacă președintele va desemna premierul rapid, putem vota Guvernul săptămâna viitoare, în așa fel încât cel mai târziu 12-15 ianuarie bugetul să fie aprobat în Parlament. Este extrem de important ca bugetul să fie aprobat până în jurul datei de 15 ianuarie”, a spus liderul PSD la Palatul Parlamentului.

Totodată, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat  că Guvernul, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis acceptă propunerea lor de premier, va fi făcut de PSD şi ALDE, nu de presă.

Întrebat dacă Florin Georgescu ar fi o variantă de candidat pentru funcţia de premier, aşa cum se vehiculează în presă, Dragnea a spus că Guvernul va fi făcut de PSD şi ALDE, nu de presă.

"Eu am văzut foarte multe guverne, ele diferă în funcţie de televiziune, dar candidatul pentru prim-ministru va fi propus de către PSD susţinut de ALDE. Dacă preşedintele va accepta propunerea noastră, Guvernul va fi făcut de PSD - ALDE, nu de presă", a menţionat Dragnea, la Parlament.

Acesta a mai spus că miercuri o să încerce să îşi exercite autoritatea şi să ceară un mandat din partea colegilor săi, în şedinţa de conducere a partidului, în legătură cu numele viitorului premier. 

Președintele Klaus Iohannis a fost de acord ca PSD şi ALDE şsă vină împreună la consultări, mâine, de la ora 11,00.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close