Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, întâlnire cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

Liviu Dragnea, întâlnire cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

Liviu Dragnea, întâlnire cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea
19 Ian 2017   •   13:37

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a întâlnit în Statele Unite cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, prilej cu care l-a asigurat pe acesta că „România va fi în continuare la fel de implicată în lupta împotriva terorismului”.

"Am avut ieri o discuţie aplicată cu domnul Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii. Subiectele abordate au vizat combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează statele noastre, în contextul mesajelor foarte ferme transmise pe acest subiect de către preşedintele ales Donald Trump. L-am asigurat că România va fi în continuare la fel de implicată, iar dânsul şi-a exprimat aprecierea pentru modul în care a decurs colaborarea dintre SUA şi ţara noastră în această privinţă", a precizat joi Dragnea într-o postare pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close