Liviu Dragnea, reacție la decizia CCR privind legea celor 102 taxe: ”Ce e bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituțional”

de A.M.P    |    16 Dec 2016   •   13:40
Liviu Dragnea, reacție la decizia CCR privind legea celor 102 taxe: ”Ce e bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituțional” Foto: Liviu Dragnea/Facebook

Președintele PSD Liviu Dragnea a salutat decizia CCR privind constituționalitatea legii celor 102 taxe, arătând că ”este o nouă dovadă că ceea ce este bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituțional”.

”Este a DOUA dovadă că cei care au atacat aceste legi bune au avut doar o miză electorală. Au crezut că, dacă blochează cele două legi, #PSD va pierde voturi în alegeri. A fost însă un calcul greșit, iar totul s-a întors împotriva lor. Sper ca președintele Iohannis să accepte rezultatul și să promulge cât mai repede cele două legi. Mă bucur pentru români și îi asigur din nou că am prevăzut în bugetul pentru 2017 atât eliminarea celor 102 taxe, cât și majorările de venituri cu 15% pentru dascăli și medici”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

 

Parteneri
x close