Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: „Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru. Programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor”

Liviu Dragnea: „Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru. Programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor”

Liviu Dragnea: „Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru. Programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor”
29 Mar 2017   •   11:45

Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru şi ţine bine în mâini frâiele guvernării, iar veştile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor, a afirmat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"În februarie avem o creştere a veniturilor bugetare cu 4,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Asta în condiţiile în care am eliminat taxa pe construcţii speciale şi alte 102 taxe şi am redus accizele. La fel, avem o creştere la încasările din TVA cu 2,5%, faţă de februarie 2016, deşi taxa a fost redusă de la 20% la 19%", a arătat Dragnea într-o postare pe Facebook.

În acelaşi timp, a adăugat el, în primele trei luni ale anului numărul contractelor de muncă a crescut cu 44.000.

"Veştile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor, fără a afecta echilibrele macroeconomice. Mai mult, ne arată că Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru şi ţine bine în mâini frâiele guvernării! Aşa cum am mai spus, dacă programul va fi pus în practică, punct cu punct, vom reuşi să relansăm economia naţională şi vom aduce mai mulţi români în clasa de mijloc. Toate acestea, fără a depăşi pragul de 3% la deficitul bugetar!", a conchis preşedintele PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close