Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost activat Planul Roşu de intervenţie la Vaslui. Accident cu 12 victime, dintre care cinci decedate

A fost activat Planul Roşu de intervenţie la Vaslui. Accident cu 12 victime, dintre care cinci decedate

A fost activat Planul Roşu de intervenţie la Vaslui. Accident cu 12 victime, dintre care cinci decedate
Sursa foto: Foto: arhivă Antena 3
de S.T.    |    30 Iun 2019   •   08:16

Cinci persoane au decedat şi şapte au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DE 581, pe raza localităţii Bădeana, fiind activat Planul Roşu de intervenţie.

Potrivit autorităţilor, în accident au fost implicate trei autoturisme.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 12 victime, dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal "Elena Beldiman", una dintre cele opt victime a decedat. La faţa locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu module pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, la faţa locului au fost deplasate şase echipaje SMURD, dintre care 4 ambulanţe tip B2, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială pentru transportul victimelor multiple. De asemenea, la intervenţie au participat trei ambulanţe tip B şi o ambulanţă tip C aparţinând SAJ Vaslui. ISU "Podul Înalt" Vaslui a intervenit cu 3 ofiţeri şi 33 de subofiţeri, dintre care 17 paramedici”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close