Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu trei mașini pe Autostrada Deva - Nădlac! Traficul este oprit

Accident cu trei mașini pe Autostrada Deva - Nădlac! Traficul este oprit

Traficul este oprit sâmbătă după-amiaza pe Autostrada A1, în zona localității Margina, județul Timiș, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini.

Accident cu trei mașini pe Autostrada Deva - Nădlac! Traficul este oprit
Sursa foto: ISU Timis
de Mia Lungu    |    15 Iul 2023   •   16:30

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Deva - Nădlac, la kilometrul 426, în zona localității Margina, județul Timiș, s-a produs un accident în care au fost implicate 3 autovehicule.

În urma impactului, o persoană a fost rănită și este evaluată medical.

Circulația în zonă este oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către Deva, desfășurându-se printr-o parcare din zonă.

Valorile de trafic sunt în creștere.

Astăzi, 15.07.2023, la ora 14:58 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe A1 Km 428.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și o camionetă, cu 13 persoane (total).

În urma evenimentului au rezultat patru victime. Dintre acestea, o victimă adultă, de sex feminin, prezentând traumă la nivelul claviculei și un minor, acuzând dureri în piept, sunt transportați de către ambulanța SMURD la Spitalul Orășenesc Făget, iar o victimă de sex masculin, cu traume la membru superior, va fi transportată de ambulanța SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara. A patra victimă a refuzat transportul la spital.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close