Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz cu 22 de pasageri, grav accident rutier în Arad. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Microbuz cu 22 de pasageri, grav accident rutier în Arad. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un grav accident de circulație s-a produs, marți dimineață, în orașul Arad. Autoritățile au intrat în alertă după ce un microbuz cu 22 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină. Șapte persoane sunt rănite.

Microbuz cu 22 de pasageri, grav accident rutier în Arad. A fost activat Planul Roșu de intervenție
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    12 Oct 2021   •   08:58

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs în orașul Arad. Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au ciocnit.

În microbuz erau 23 de persoane, respectiv 20 de pasageri și șoferul, iar în mașină 2 persoane. Șapte victime vor fi duse la spital, conștiente, în viață. Celelalte persoane implicate refuză transportul la spital.

“În această dimineață, în jurul orei 07.15, a avut loc un accident rutier în municipiul Arad. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Fântânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a cinci pasageri care au fost transportați la spital, ceilalți fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, informează IPJ Arad, potrivit Aradon.

Potrivit primelor cercetări, se pare că șoferul microbuzului nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, intrând în coliziune cu acesta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Arad accident
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close