Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat beat a intrat cu ATV-ul într-un stâlp de beton din Sibiu, în toiul nopţii, iar pasagerul a murit

Un bărbat beat a intrat cu ATV-ul într-un stâlp de beton din Sibiu, în toiul nopţii, iar pasagerul a murit

Un bărbat a murit și un tânăr este grav rănit după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp din beton, sâmbătă noapte, în apropierea căii ferate din județul Sibiu. 

Un bărbat beat a intrat cu ATV-ul într-un stâlp de beton din Sibiu, în toiul nopţii, iar pasagerul a murit
Sursa foto: Jandarmeria Bihor
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2021   •   12:25

Accidentul a avut loc pe DJ 105 J, în afara localității Porumbacu de Jos, iar conducătorul vehiculului era sub influența alcoolului.

În plus, anchetatorii au stabilit că bărbatul în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sibiu, a condus un ATV neînmatriculat. El a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp din beton aflat la trecerea cu calea ferată.

În urma impactului, a murit pasagerul de pe ATV, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Șelimbăr. Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare timp de o oră, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

De asemenea, șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii vor deschide un dosar penal de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close