Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 16 ani a fost lovită de mașină pe o stradă din București. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O fată de 16 ani a fost lovită de mașină pe o stradă din București. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O fată de 16 ani a fost lovită miercuri de o mașină pe Calea Griviței din Capitală. Șoferul a plecat de la locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

O fată de 16 ani a fost lovită de mașină pe o stradă din București. Șoferul a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Silvia Preda    |    15 Mar 2023   •   21:34

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident pe o stradă din sectorul 1.

În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care conducea un autovehicul pe Calea Griviței, a surprins și accidentat o tânără de 16 ani care s-a angajat în traversarea străzii.

Citiţi şi: Autospecială de poliție, implicată într-un accident în Vrancea

După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului.

În urma accidentului, tânăra a fost transportată la un spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, scrie Mediafax.

Şoferul a fost depistat și identificat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de șofer, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, cu propunere legală.

×
Subiecte în articol: Calea Griviței București accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close