Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN 14, unde două maşini s-au ciocnit frontal. Patru răniți și trafic alternativ la ieșirea din Mediaș

Accident grav pe DN 14, unde două maşini s-au ciocnit frontal. Patru răniți și trafic alternativ la ieșirea din Mediaș

Accident grav pe DN 14, unde două maşini s-au ciocnit frontal. Patru răniți și trafic alternativ la ieșirea din Mediaș
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
22 Dec 2016   •   21:47

UPDATE: Traficul rutier se desfăşoară alternativ pe DN14, la ieşirea din municipiul Mediaş, unde patru persoane au fost rănite într-un accident rutier, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu traumatisme multiple, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

____________________

Patru persoane au fost rănite, joi seară, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 14, la ieşirea din municipiul Mediaş, din judeţul Sibiu. Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauză că una dintre maşini a intrat pe contrasens, scrie news.ro.

La ora actuală, traficul rutier este complet blocat în zonă.

"Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens. Patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este complet blocat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că la accident intervin mai multe echipaje, inclusiv cel de descarcerare şi o ambulanţă de transport victime multiple.

 

×
Subiecte în articol: Medias
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close