Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident în Medgidia. O maşină a fost proiectată în semnul de intrare în oraș. Cinci persoane au fost rănite

Accident în Medgidia. O maşină a fost proiectată în semnul de intrare în oraș. Cinci persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc, miercuri, pe DN 22 C, la intrarea în Medgidia, intersecția cu localitatea Cuza Vodă, între două autoturisme. În urma impactului, una dintre ele a fost proiectată în semnul de intrare în oraş.

de Claudia Popovici    |    06 Sep 2023   •   20:12

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul de pe DN 22 C s-a produs pe fondul neacordării de prioritate între două autoturisme, conduse de o tânără de 22 de ani, respectiv un bărbat de 45 de ani.

În urma impactului autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat în semnul de intrare în oraşul Medgidia.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul ISU Dobrogea și ambulanțe ale SAJ Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În urma accidentului rutier, au fost răniți ambii conducători auto, precum și trei pasageri. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

×
Subiecte în articol: Medgidia accident
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close