Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescenta de 18 ani din Sibiu, care a fost dată dispărută și e căutată de polițiști, activă pe pagina de Facebook. "Voiam să fac like-uri și urmăritori"

Adolescenta de 18 ani din Sibiu, care a fost dată dispărută și e căutată de polițiști, activă pe pagina de Facebook. "Voiam să fac like-uri și urmăritori"

Tânăra de 18 ani din județul Sibiu, care a fost dată dispărută vineri și care e căutată în continuare de polițiști, este activă pe pagina sa de Facebook. 

Adolescenta de 18 ani din Sibiu, care a fost dată dispărută și e căutată de polițiști, activă pe pagina de Facebook. "Voiam să fac like-uri și urmăritori"
10 Feb 2020   •   10:36

Adolescenta din localitatea Tălmaciu i-a răspuns pe Facebook unui băiat care a spus că dispariția ei este o alarmă falsă, că "voiam să fac like-uri și urmăritori". 

Fata a dispărut vineri, după ce a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. De asemenea, zilele trecute a postat o fotografie pe internet, însoțită de mesajul "Dacă tot sunt dispărută". 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat că, „din punctul nostru de vedere, încă este dispărută, motiv pentru care căutarea ei continuă”. Poliţiştii au văzut ce a postat, pe Facebook, fata dată dispărută, potrivit Agerpres. 

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează verificări în vederea depistării unei tinere de 18 ani din Tălmaciu care a plecat (…) voluntar de la domiciliu. La data de 7 februarie, Măcău Andreea – Loredana, în vârstă de 18 ani, domiciliată în Tălmaciu, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, iar până în prezent nu a mai revenit”, au anunţat reprezentanţii IPJ Sibiu.
 

×
Subiecte în articol: Sibiu politisti
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close