Antena 3 CNN Actualitate Locale Aterizase pe Aeroportul Cluj și voia să ajungă acasă. Nu avea mult de mers, așa că femeia a chemat o cursă Bolt și a pornit la drum. A doua zi s-a uitat în cont și a avut parte de surpriza vieții ei. E ireal cât a costat-o pe clientă cursa - FOTO

Aterizase pe Aeroportul Cluj și voia să ajungă acasă. Nu avea mult de mers, așa că femeia a chemat o cursă Bolt și a pornit la drum. A doua zi s-a uitat în cont și a avut parte de surpriza vieții ei. E ireal cât a costat-o pe clientă cursa - FOTO

Aterizase pe Aeroportul Cluj și voia să ajungă acasă. Nu avea mult de mers, așa că femeia a chemat o cursă Bolt și a pornit la drum. A doua zi s-a uitat în cont și a avut parte de surpriza vieții ei. E ireal cât a costat-o pe clientă cursa - FOTO
03 Iun 2019   •   19:11

O femeie din Cluj a avut parte de o surpriză absolut neplăcută după ce a aterizat pe Aeroportul din Cluj. Doamna, care vrea să rămână sub protecția anonimatului, a ales să meargă cu compania de ride-sharing Bolt. 

Clientei nu i-ar fi trecut prin minte că pentru o cursă de 11 kilometri va plăti o sumă cu care și-ar fi putut lua chiar și un bilet de avion. 

Femeia a sesizat Clujust cu privire la faptul că a plătit o sumă exagerată pentru o cursă Bolt de pe strada Mircea Zaciu până la Aeroportul Internațional Cluj. Cursa a avut loc în data de 6 mai, înainte de adoptarea OUG care a restrâns activitatea aplicațiilor de ridesharing.

”Acum recent am nimerit într-o situație în care serviciul de taxi Bolt (Taxify) a scos de pe contul meu 196 lei pentru o călătorie din Bună Ziua până la aeroport. Prețul inițial pentru călătorie (datorită solicitării mărite) era 54 de lei. Ulterior peste câteva zile am observat că din cont au fost extrași 196 de lei.

Consultanții taxify motivează prin trafic, schimbarea traseului etc. Ceea ce în principiu și a fost, dar nu am fost preveniți de faptul că se va modifica tariful și mai ales că va ajunge la o sumă atât de enormă. Și poate din punct de vedere al regulamentului lor ei și pot justifica, dar rămâne un preț nesimțit stors prin manevre de escrocherie”, a spus tânăra.

Distanța pe un traseu normal din Bună Ziua până la Aeroport este, potrivit Google Maps, de 11 kilometri. Să zicem că prin ocolire s-a ajuns la 25. Dar după cum se poate vedea în datele afișate de Bolt, distanța este de 91, de parcă ar fi ocolit prin Gherla.

”Ei posibil au scris așa pentru argumentarea sumei finale De fapt, cursa a durat 26 minute, distanță de aproximativ 25 km din cauza faptului că șoferul a ales o alta rută mai puțin aglomerata in condițiile traficului de dimineață (a înconjurat orașul). Cei de la taxify au zis ca și cum am agreat traseul cu șoferul din cauză că ne grăbeam la aeroport, dar de fapt șoferul a decis traseul”, a prezizat reclamanta.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close