Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat înjunghiat cu maceta, în parcare, pentru că a refuzat să îi dea cheile de la mașină unui necunoscut, la Brașov | Individul nu a fost prins

Bărbat înjunghiat cu maceta, în parcare, pentru că a refuzat să îi dea cheile de la mașină unui necunoscut, la Brașov | Individul nu a fost prins

Bărbatul a fost înjunghiat pentru că nu a vrut să îi dea cheile autoturismului unui individ necunoscut, la Brașov.

de Ovidiu Stan    |    13 Mar 2024   •   23:09

Cetățeanul se afla la mașină când a fost abordat de un bărbat care i-a cerut să îi dea cheile de la mașină. Pentru că proprietarul a refuzat, a fost înjunghiat cu o machetă, după care agresorul a fugit.

Polițiștii îl caută pe individ în timp ce o echipă de la investigații criminale efectuează cercetări. Victima a primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Investigații Criminale - efectuează la acest moment cercetări într-o cauză penală, după ce în această seară, pe o stradă din municipiul Brașov, un bărbat ar fi fost agresat de către o persoană, care i-ar fi cerut cheile de la autoturism.

Întrucât deținătorul autovehiculului a refuzat acest lucru, bărbatul a încercat să îi provoace leziuni cu un cuțit, pe care l-a abandonat la locul incidentului și a fugit într-o zonă necunoscută.

La acest moment polițiștii efectuează investigații pentru identificarea persoanei agresoare, dar și lămurirea tuturor aspectelor infracționale, cercetări aflate sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, informează IPJ Brașov. 

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close