Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit sub ochii prietenilor, în timpul unui meci de fotbal, în Hunedoara

Un bărbat a murit sub ochii prietenilor, în timpul unui meci de fotbal, în Hunedoara

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit, în această seară, sub ochii prietenilor săi, în timpul unui meci de fotbal, în Hunedoara.

Un bărbat a murit sub ochii prietenilor, în timpul unui meci de fotbal, în Hunedoara
Sursa foto: Antena 3
de Laura Doroftei    |    27 Oct 2021   •   23:04

Bărbatul juca fotbal împreună cu prietenii când, la un moment dat, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe teren.

Oamenii au sunat disperaţi la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical.

Prietenii bărbatului au încercat să îl ajute, însă nimic nu l-a mai putut salva. La rândul lor, medicii chemaţi chiar pe terenul de fotbal au început manevrele de resuscitare.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Hunedoara, medicii au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 43 ani.

Bărbatul se afla pe un teren de sport și i s-a făcut rău în timpul meciului.

"La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardiorespirator. S-au făcut cu manevre de resuscitare aplicate de martori. S-a continuat resuscitarea pentru încă 45 de minute, dar din păcate fără succes", au transmis reprezentanții Ambulanței Hunedoara.

Polițiștii fac anchetă în acest caz.

"În data de 27 octombrie 2021, ora 21:30, Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă  de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, a decedat în timp ce efectua activități sportive, respectiv un meci de fotbal, la o bază sportivă, din municipiul Hunedoara. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei infracțiuni.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În acest caz, polițiștii au intocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de moarte suspectă", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

×
Subiecte în articol: Hunedoara
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close