Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Oradea a găsit trei pitoni în tomberonul din faţa blocului

Un bărbat din Oradea a găsit trei pitoni în tomberonul din faţa blocului

Un bărbat din Oradea a sunat la 112 după ce a găsit şerpii în faţa blocului unde locuia, iar la faţa locului au ajuns polițiști si reprezentanți ai Gărzii de Mediu. Aceștia au stabilit ca este vorba despre trei pitoni, între care unul era mort. A fost găsit în scurt timp şi fostul proprietar al șerpilor: un tânăr în vârstă de 22 ani care locuiește într-un bloc din zonă şi care a pretins că i-a aruncat, crezând că au murit.

Un bărbat din Oradea a găsit trei pitoni în tomberonul din faţa blocului
Sursa foto: barbat oradea tomberon bloc
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2022   •   16:28

Trei şerpi au fost găsiţi în această dimineaţă de un orădean care a ieşit să-şi arunce deşeurile la tomberonul din faţa blocului, în cartierul Rogerius.

Bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii locali l-au identificat în scurt timp şi pe proprietarul reptilelor.

Şerpii au fost găsiţi într-un ţarc destinat deşeurilor menajere, pe Aleea Rogerius. Este vorba despre trei pitoni, între care unul regal, după cum aveau să stabilească poliţiştii locali şi reprezentanţii Gărzii de Mediu Bihor sosiţi la faţa locului.

Aceștia l-au găsit în scurt timp şi pe fostul proprietar al șerpilor: un tânăr în vârstă de 22 ani care locuieşte într-un bloc din zonă şi care a pretins că i-a aruncat, crezând că au murit.

În realitate, doi dintre şerpi erau vii şi se mişcau, iar tânărul le lăsase şi mâncare, atunci când i-a abandonat.

"Reptilele au fost abandonate în cutii de plastic. Unul era într-adevăr mort, dar ceilalţi trăiesc. Noi vom face verificări ca să aflăm de unde au fost cumpăraţi de persoana care i-a abandonat", a explicat, pentru bihoreanul.ro, şeful Gărzii de Mediu Bihor, Sever Şerbănescu.

Tânărul fost amendat, iar șerpii au ajuns la Zoo Oradea.

×
Subiecte în articol: serpi pitoni Oradea tomberon
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close