Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost reţinut după ce a produs un dezastru într-o biserică din Cluj

Un bărbat a fost reţinut după ce a produs un dezastru într-o biserică din Cluj

Un bărbat de 38 de ani a produs un adevărat dezastru într-o biserică din Turda, Cluj. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un bărbat a fost reţinut după ce a produs un dezastru într-o biserică din Cluj
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   18:30

Potrivit IPJ Cluj, individul, în vârstă de 38 de ani, spart o biserică din Turda și a făcut un dezastru total înauntru. 

Mai exact, bărbatul a profanat hainele bisericești, a furat cutia milei, și a reușit să distrugă mai multe obiecte de cult, acestea luând foc din cauza lui. 

"În data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 00.40, acesta ar fi pătruns prin efracție și escaladare într-un lăcaș de cult din Turda, unde ar fi profanat obiecte vestimentare, ar fi sustras cutia destinată colectării donațiilor, iar în urma activităților acestuia, mai multe obiecte de cult ar fi luat foc.”, transmite IPJ Cluj, citat de Ştiri de Cluj. 

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat  judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmare cercetărilor a reieșit că ulterior incidentului din biserică, bărbatul a amenințat o femeie care lucra într-un local din Turda, încercând să o convingă să îi dea o sumă de bani. 

"Acesta ar fi amenințat-o cu acte de violențe pe o tânără de 23 de ani, personal al localului, în scopul de a o determina să-i remită o sumă de bani. Tânăra s-ar fi opus, iar bărbatul nu a reușit să sustragă banii.”, transmite IPJ Cluj.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close